top of page
Search
  • lukovitsasadik

Відзначення "Дня толерантності"

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності, 16 листопада, в Луковицькому ДНЗ практичним психологом Миронюк Любов'ю Григорівною були проведені заходи метою яких було формування у дітей дошкільного віку загальнолюдських, моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантності в усіх учасників освітнього процесу. Головною метою було: - познайомити дітей з поняттям "толерантність" та " толерантна людина"; - виховати дружні відносини між дітьми; - розвивати у дітей почуття емпатії, терпіння, доброти, поваги.

У закладі було проведено заняття "Вчимося доброти у сонечка" з дітками молодшої групи, на якому учасники вчилися дружелюбності, та прояву доброти один до одного. Діти з допомогою психолога створили спільний коллаж " Сонячні долоньки" Діти середньої та старшої групи відправилися в подорож на чарівному поїзді "Країною Толерантності" , де гралися в ігри, веселилися, вчилися дружелюбності, проявляти доброту по відношенню до інших. Спільними зусиллями вихованців було створено коллаж "Квітка толерантності" та " Голуб толерантності".

Віримо що наші вихованці виростуть справжніми людьми, які вміють поважати себе та оточуючих - чесними, справедливими, добрими та щирими!







125 views0 comments
bottom of page